Kahán Art Space

1072 Budapest, Nagy Diófa u. 34. | +36-1-920-1197/Alapítvány | http://kahaneva.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Dr. Kahán Éva Alapítvány művészeti programja keretében kortárs művészeti kiállítótermet (Art Space) tart fenn Budapesten. A kiállítóterem elsősorban fiatal tehetségek, pályakezdő képző- és iparművészek munkáit mutatja be, ezzel kívánja elősegíteni az alkotók elindulását, ismertté válását.

A Kahán Art Space évente több kiállítást mutat be, a művészeket, programokat a művészeti kuratórium választja ki. Önálló művészeti programmal rendelkezik, azonban várja olyan fiatal alkotóművészek jelentkezését is, akik itt kívánják bemutatni alkotásaikat.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Dr. Kahán Éva Alapítvány
Telefon:+36-1-920-1197/Alapítvány
Email:info@evakahanfoundation.com
Honlap:http://kahaneva.com
Facebook:https://www.facebook.com/pg/kahanartspace
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek