Jancsó Art Gallery

1075 Budapest, Kazinczy u. 30. -1. em. | +36-20-911-7435 | http://jancsoartgallery.com, https://szimpla.hu/jag-art

Oszd meg másokkal!

Desktop

Galériánk 2014-től működik Budapesten, Erzsébetváros híres bulinegyedében, a Kazinczy utca 30. szám alatt. Vezetője Jancsó Zoltán és Nikodém Mónika.

Kortárs képzőművészeti alkotásokkal foglalkozunk, főleg autodidakta festők alkotásaival. A kiállított festmények egyedi ihletettségű figurális, absztrakt és tájképek. A kiállítók épp olyan sokfélék, mint a világ számos pontjáról érkező látogatók.

Nemcsak galériaként üzemelünk, rendszeresen szervezünk kiállításokat a Szimpla kertben, valamint művészeinkkel kitelepülünk a Kazinczy utcába festeni, közösséget kovácsolni, közelebb hozni a művészeket a művészetkedvelőkhöz.

Galériánk nyitott műteremként is üzemel, alkotónapunkon be lehet lesni a kulisszák mögé, bepillantást nyerhetnek az alkotás folyamatába.

Térjen be hozzánk akár egy séta alkalmával vagy ha csak nézelődi szeretne, hátha éppen itt leli meg azt a szívének kellemes festményt, amire már régóta vágyott, elérhető áron. Arra törekszünk, hogy értékálló, ugyanakkor igényes alkotással gazdagítsuk otthonát.

Minden hónapban újra rendeződik a tárlat, hogy minél több lehetőség nyíljon a tehetségek bemutatására a közös kiállítások alkalmával.

Jelentkezésed várjuk a gallery@jancsoart.com e-mail címre!

Nyitvatartás:

Szerda16.00 – 20.00
Csütörtök16.00 – 20.00
Péntek16.00 – 21.00
Szombat16.00 – 21.00

Hétfőn, kedden és vasárnap zárva.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.