Horrorlegendák - élő társasjátékok

1077 Budapest, Rózsa u. 18/B. | +36-20-325-7315/Hasfelmetsző Jack, +36-20-614-3415/Da Vinci Titkai | http://www.horrorlegendak.hu, http://davincititkai.hu
Desktop

Élő Társasjátékok

  • Hasfelmetsző Jack

1888-ban egy rejtélyes és kegyetlen, nők ellen elkövetett gyilkosságsorozat veszi kezdetét az East End negyedben, Londonban. Közben az újságszerkesztőségeket és a nyomozóhatóságokat elárasztják a Hasfelmetsző Jack nevében írt levelek, az esetek sokkolják a közvéleményt.

Hasfelmetsző váratlan lépést tesz; meghívja az utána vizsgálódókat rejtekhelyére, hogy megértesse velük borzalmas cselekedeteinek okát. Ha a nyomozók alkalmasak a feladatra, megmenthetik a kínok közt szenvedő, utolsó áldozatot- de ha nem olvasnak jól a nyomokból, akkor saját életükkel fizetnek! 

Frederick Abberline főfelügyelőn, Robert Lees médiumon és társaikon a sor, hogy kinyomozzák, vajon ki  és milyen célból tartja rettegésben a várost és megmentsenek egy ártatlan életet.

Az élő társasjáték egy olyan interaktív program, mely leginkább a szerepjátékok különleges világát ötvözi a klasszikus, táblás játék logikai feladataival, az online számítógépes játékok varázslatos atmoszférájával és a filmekben látott, valósághű díszletekkel. 

Programjaink sajátos kivitelezéssel; különleges világítási technikával; korabeli eszközökkel; máshol nem látott tárgyakkal; egyedi, kézzel készült kellékekkel és korhű történettel varázsolja el a résztvevőket amellett, hogy kooperatív feladatokat tartalmaznak.

A játéktér a pincében található.

  • Da Vinci Titkai - Az Új Világrend

William T. Franklint, a világhírű régészprofesszort és családját brutálisan meggyilkolták, otthonukat feldúlták. A rendőrség nagy erőkkel keresi a gyilkost vagy gyilkosokat, de még csak nem is sejtik, hogy az ügy szálai a történelem homályába vésznek. Franklin professzor egy ősi és titkos szervezet tagja volt. A misztikus rend tudása egyidős a piramisokkal és fennállása alatt olyan vezetői is voltak, mint Arisztotelész vagy Newton, ám máig legnagyobb hatású alakja a reneszánsz zseni, Leonardo da Vinci.

A professzornak valószínűleg a rejtélyes társaság évezredes titkai miatt kellett meghalnia, ám gyilkosai nem tudhatták, hogy az áldozat házában egy gondosan álcázott biztonsági szoba is található. A Rend több tagját is a helyszínre küldi, hogy megszerezze a professzor széfjében elzárt, az egész világ sorsát meghatározni képes iratokat és hogy megismerjék az Új Világrend titkait.

Az élő társasjátékban kizártuk a szerencsefaktor, vagyis véletlenszerűen nem lehet megtalálni kódokat, megoldásokat- csakis kizárólag logikus gondolkodással és együttműködéssel képes a csoport eljutni a célig. A helyszín a Horrorlegendák Élő Társasjátéknál található, így a Da Vinci Titkai mellett foglal helyet az első élő társasjáték, a Hasfelmetsző Jack- Az utolsó vágás.

2 főstől 6 fős csoportokig tudjuk fogadni a Da Vinci Titkai programra látogatókat, de az általunk ajánlott, tökéletes csoport 3-5 főből áll.

A játéktér az utcáról nyílik.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 23.30
Kedd09.00 – 23.30
Szerda09.00 – 23.30
Csütörtök09.00 – 23.30
Péntek09.00 – 23.30
Szombat09.00 – 23.30
Vasárnap09.00 – 23.30

A csoportot kizárólag előre foglalt időpont alapján tudjuk beengedni a programra.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:Fedetlen, fizetős parkolót lehet igénybe venni,közvetlenül mellettünk.
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-20-325-7315/Hasfelmetsző Jack, +36-20-614-3415/Da Vinci Titkai
Email:info@horrorlegendak.hu, info@davincititkai.hu
Honlap:http://www.horrorlegendak.hu, http://davincititkai.hu
Facebook:http://www.facebook.com/Horrorlegendak
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.