Hidegszoba Studio

1072 Budapest, Dob u. 24. | +36-30-953-1803 | http://hidegszobastudio.tumblr.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Hidegszoba Studio egy projektalapú képzőművészeti lakásgaléria, egy formatervező és fotóstúdió egy helyen. A lakás a "bulinegyed" origójában (Dob utca-Kazinczy utca sarok) helyezkedik el. Az 1980 óta meglévő családi ingatlan alakult át így, az eladás, "menekülés" helyett az aktív hasznosítás mellett döntöttünk, szeretnénk ha a kerület kulturális életét a Hidegszoba stúdió is gazdagítaná.

A projektalapú galéria koncepciója az egy-egy műre fókuszálás, annak részletes körbejárása, megismertetése. Helyet kap itt a klasszikus értelemben vett képzőművészet, performanszok, de egy-egy könyv köré épített kiállítás is. A tervezőstúdió munkája is szervesül a galériával, tematikus installációk, bútorok készülnek együttműködve a kiállítókkal, így hangolva a kiállítóteret a kiállításokhoz. Egyfajta oda-vissza inspiráció ez, mely a design és a képzőművészet határait igyekszik elmosni, átjárhatóvá tenni, egymást kiegészíteni.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.