Oszd meg másokkal!

Desktop

Elképzeléseink szerint egy olyan klubot nyitunk, amely egyaránt kiszolgálja az igényesebben, kulturáltabban szórakozni kívánó olyan emberek igényeit, akik fogékony módon, befogadó-támogató attitűddel viszonyulnak a művészetekhez. Valamint szeretnénk a legkülönbözőbb művészeti ágakban dolgozó-alkotó művészeknek, művészeti háttérmunkásoknak (a színpadi díszítőtől a legfelsőbb művészeti menedzsmentig) egy olyan bensőséges, otthonos hangulatú légkör teremteni, ahol nemcsak jeles és elismert művészek, hanem feltörekvő, tehetséges ígéretek is nemcsak fellépnek, hanem maguk is kikapcsolódhatnak.

Az Almássy út és a Dohány utca sarkán található pinceklubban három helység (egy 45nm-es fogadóterem bárpulttal, pódiumszínpaddal, 120 nm-es koncertterem, és egy 30nm-es kanapés V.I.P. klubszobával) kialakítása során arra törekedtünk, hogy igénytől s programtól függően a nagyterem és a fogadóterem egyaránt alkalmas legyen színházi pódiumelőadások, klubkoncertek, képző és filmművészeti projektek bemutatására, a klubszoba irodalmi estek, író-olvasó találkozók megtartására.

A tervek szerint valamennyi művészeti ágban alkotó művészeknek szeretnénk lehetőséget biztosítani a fellépésre, bemutatkozásra, kapcsolatteremtésre, kikapcsolódásra.

A Filter Art Club művészeti managementjének homlokterében elsőrangú helyet foglal el a fiatal művészek felkarolása, a hely jellegéből adódóan, új, igényes, nívós csoportos és vagy egyéni produkciók, művészeti projektek patronálása.

Várjuk olyan fiatal, igényes tehetséges művészek jelentkezését, akik önálló produkcióval rendelkeznek és szívesen megmutatnák magukat mind a szakmai, mind a nagyközönség előtt.

Nyitvatartás:

Kedd18.00 – 24.00
Szerda18.00 – 24.00
Csütörtök18.00 – 02.00
Péntek18.00 – 02.00
Szombat18.00 – 02.00

Hétfőn és vasárnap zárva.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.