Claustrophilia - Erzsébet körút

1073 Budapest, Erzsébet körút 8. | +36-30-724-2274 | http://www.claustrophilia.hu
Desktop

A Wicklewood hagyaték

Kijutós játék? Exit game? Room escape? Logikai feladatmegoldó játék? Csapatépítés? Közösségi mulatság? Hmm...

A bezártság izgalmának szeretete. És persze a katarzis ami a kijutással együtt eláraszt.

A számítógépes játékokból jól ismert kaland, vagy point and click játékok valóságba ültetése, ahol a keresgélés, rejtvényfejtés és izgalom megmarad, viszont az élmény kézzel foghatóvá, a környezet valósággá válik. Csapatoddal igazi tárgyakat kell megtalálnotok, összekombinálnotok és használnotok, amivel az előttetek tornyosuló logikai és ügyességi feladatokon át közelebb juttok a végső feladványhoz, ami a szabadulásotok kulcsát adhatja.

Egy óra áll rendelkezésetekre ebben a hétköznapoktól elszigetelt környezetben, ahol újra feléledhet bennetek az ősi túlélő, problémamegoldó ösztön.

Csapatban kell dolgoznotok, figyelnetek kell minden részletre, utalásra a szobákban, hogy sikeresen teljesítsétek a játékot.

Készüljetek fel, úgy alakítottuk ki a feladatokat, hogy eddig talán még nem használt szintre pörgessétek fel az agyatokat, feszegessétek a határaitokat, és persze érezzétek jól magatokat a lakatok mögött :)

Tegyétek próbára magatokat, gyertek el és kiderül mit tudtok!
 

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 22.00
Kedd10.00 – 22.00
Szerda10.00 – 22.00
Csütörtök10.00 – 22.00
Péntek10.00 – 22.00
Szombat10.00 – 22.00
Vasárnap10.00 – 22.00
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek