Hevesi Sándor téri gyermekfogászati rendelő - dr. Várnai Renáta

1077 Budapest, Hevesi Sándor tér 1. | +36-1-342-5991 | http://www.bjhuman.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Utcanév szerinti fogorvoskereső

Budapest éjszakai, hétvégi és munkaszüneti fogászati ügyelete

Tudnivalók a fogorvosi ellátásról

A gyermekfogászati alapellátás célja és feladata a gyermekek egészséges fogazatának megtartása, a gyerekkori fog- és szájbetegségek megelőzése, kezelése.

A gyermek- és ifjúsági fogászati alapellátás keretében a kerület a nullától a végzős, illetve a középiskolás korosztályú (legfeljebb 20–22 éves korú) lakossága, valamint a kerület oktatási-nevelési intézményeibe más kerületekből illetve vidékről járó gyermekei kerülnek ellátásra.

A gyermekfogászat alapját képezi a gyermekek szájápolási nevelése, a helyes fogmosás megtanítása, a fogazat rendszeres ellenőrzése és kezelése, amennyiben szükséges.

Fogorvosaink csoportosan és egyénileg szűrik, vizsgálják, kezelik a bölcsődés, óvodás, általános és középiskolás korosztályú gyermekeket. Az iskolásokat előzetes egyeztetés alapján a pedagógusok kíséretében fogadjuk.  Azokat a gyermekeket, akiknél problémát észlelünk, a szüleikkel együtt hívjuk vissza a fogorvosi rendelőnkbe.

Bejárat az Izabella-Dob utca sarokról. A rendelő korábban a Nyár utca 9. alatt működött.

Nyitvatartás:

Hétfő13.00 – 19.00
Kedd08.00 – 14.00
Szerda13.00 – 19.00
Csütörtök08.00 – 14.00

Pénteken a rendelés változó.

A délutáni rendelések 19:00 óráig tartanak, betegfogadás 18:00 óráig van.

A rendelési idő Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ honlapján ellenőrizhető

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-342-5991
Honlap:http://www.bjhuman.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek