Dr. Ormay István pszichiáter, pszichoterapeuta

1072 Budapest, Nyár u. 34. | +36-70-502-6653 | http://www.ormayistvan.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Belgyógyászból lettem pszichiáter, majd pszichoterapeuta szakorvos, így az embert a maga testi-lelki és társas-kapcsolati egységében szemlélem.

A konzultáció vagy terápia segít abban, hogy a hozzám fordulók új nézőpontból lássanak rá a helyzetükre, önmagukra, problémáikra. Ha valaki mélyebben megérti és jobban elfogadja önmagát, képes lesz kilábalni a válságos helyzetekből, és tovább fejlődni. Szeretném a hozzám fordulókat hozzásegíteni ahhoz, hogy női illetve férfi létükben minél teljesebben, minél több örömöt adva és kapva tudjanak kibontakozni, és párkapcsolataikban  egymást kiegészítő szövetségesek lehessenek.

Ha betegeimnél gyógyszeres kezelésre van szükség, ezt minden esetben pszichoterápiával együtt alkalmazom. Számos betegséget csak pszichoterápiával kezelek. Specialitásom például a hangulatzavarok, szorongások, pszichoszomatikus betegségek, de nem foglalkozom szenvedélybetegségekkel (függőségek) és a szkizofrénia körébe tartozó kórképekkel.

Sokan azonban egyáltalán nem valamely pszichés, vagy pszicho-szomatikus betegség miatt keresnek. Ők azért fordulnak hozzám, mert tovább szeretnének lépni az életükben, és ehhez keresik az útjukat. Mondhatnám úgy is, hogy az „élet nagy kérdéseire” keresik a választ. Csak a fontosabbak: szerelem, szex, hatalom, munka, egészség, veszteség, halál…

2002 óta tradicionális chen stílusú taiji quan gyakorlóként is keresem az egészség megőrzésének és az ember kibontakozásának a lehetőségeit. Különösen érdekel az ember és a természet kapcsolatának harmóniája, a sors és az életutak viszonya.

Nyitvatartás:

Pácienseinket kizárólag előjegyzésre fogadjuk.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák

Kapcsolat:

Telefon:+36-70-502-6653
Email:istvan.ormay@konzultacio.hu
Honlap:http://www.ormayistvan.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.