Dr. Mericli Metin szülész-nőgyógyász

1075 Budapest, Károly körút 13-15. 2. em. 12. | +36-30-535-4070, +36-1-320-4216 | http://budapestinogyogyasz.hu

Oszd meg másokkal!

Remélem, a szülészeti és nőgyógyászati témákkal foglalkozó oldal segíteni fogja valamennyiüket abban, hogy hasznos információkat szerezzenek a rendelésekkel, bármilyen problémáikkal, kérdéseikkel kapcsolatban.

Fontosnak tartom, hogy a hölgyek ne szükséges rosszként éljék meg a vizsgálatokat, hanem bátran, félelem nélkül és bizalommal forduljanak hozzám.

Számomra nagyon fontos, hogy a hölgyek figyeljenek testükre és lelkükre, hiszen ezek kiegészítik egymást.

Véleményem szerint a nők életminőségének növelése illetve megtartása, a rendszeres szűrővizsgálatok, így a betegségek korai felismerése alapvető nőgyógyászati feladat.

Szeretettel várom Önöket rendelőimben, ahol teljes körű, korszerű szülészeti és nőgyógyászati ellátást tudok ajánlani mindenkinek, aki megtisztel bizalmával.

Nyitvatartás:

Hétfő11.00 – 19.00
Szerda11.00 – 19.00

Bejelentkezés alapján! Bejelentkezni telefonon vagy online lehetséges.

További információk:

Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-535-4070, +36-1-320-4216
Email:drmericli@gmail.com
Honlap:http://budapestinogyogyasz.hu

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek