Dr. Duba Andrea terapeuta, szupervízor

1072 Budapest, Nyár u. 34. | +36-70-337-2504 | http://www.ormayistvan.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Hozzám nem betegek, hanem olyan, fejlődni vágyó emberek fordulnak segítségért akik érzelmi, vagy  párkapcsolati problémákkal küzdenek. A kiváltó ok lehet például önértékelési, önérvényesítési probléma, házassági krízis, vagy az anyasággal, női szerepekkel való konfliktus is.

A konzultáció, vagy terápia segít abban, hogy a hozzám fordulók új nézőpontból lássanak rá a helyzetükre, önmagukra, problémáikra. Ha valaki mélyebben megérti és jobban elfogadja önmagát, képes lesz kilábalni a válságos helyzetekből, és tovább fejlődni. Szeretném a hozzám fordulókat hozzásegíteni ahhoz, hogy női illetve férfi létükben minél teljesebben, minél több örömöt adva és kapva tudjanak kibontakozni, és párkapcsolataikban  egymást kiegészítő szövetségesek lehessenek.

Kiemelt érdeklődési területeim: párkapcsolatok, női szerepek, anyaság nehézségei és örömei, a munka pszichológiája, szupervízió.

Nyitvatartás:

Pácienseinket kizárólag előjegyzésre fogadjuk.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-70-337-2504
Email:andrea.duba@konzultacio.hu
Honlap:http://www.ormayistvan.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.