DoctorFit Gerincambulancia

1078 Budapest, Marek József u. 31. | +36-1-302-5556/Információ, +36-70-634-0125/Bejelentkezés | http://gerinc-klinika.hu
Desktop

Otthonos, családias rendelőnkben teljes és gyors gyógyulást garantálunk a gerincbetegségek bármely típusában szenvedőknek, emellett komplex szolgáltatást, segítséget, terápiát nyújtunk a felépüléshez.

Gerincklinikánk legfőbb célkitűzése az, hogy minél kevesebb beteget kelljen megoperálni. Van azonban olyan eset, hogy elkerülhetetlen a gerincműtét. Ezekben az esetekben legfőbb törekvésünk az, hogy ún. minimal-invazív gerincsebészeti beavatkozást végezzünk. A kifejezés azt jelenti, hogy olyan beavatkozást választunk a rendelkezésünkre álló lehetőségek közül, amelyik a legkisebb szöveti roncsolódással jár és mielőbbi felépülést hoz a beteg számára.

Klinikánk legfőbb célja, hogy az általunk kifejlesztett IGEM program (Integrált Gerincbeteg Ellátási Modell) segítségével azonnal megtaláljuk a hozzánk forduló páciens panaszainak gyökerét, mielőbb elmulasszuk a fájdalmát, és jelentősen javítsunk az életminőségén.

Az elmúlt több mint tíz év alatt több ezer beteget gyógyítottunk meg, többségüket műtéti beavatkozás nélkül. A terápia legfontosabb elemei nálunk a beteg életébe bevezetett rendszeres mozgás és gyógytorna. A műtét elkerülése érdekében saját ötleteken alapuló, a világon egyedülálló gerinc-rehabilitációs programot fejlesztettünk, melyet régóta sikeresen alkalmazunk pácienseinken.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:dr. Erbszt András, Doctorfit Kft.
Telefon:+36-1-302-5556/Információ, +36-70-634-0125/Bejelentkezés
Email:gerinc.info@gmail.com, info@doctorfit.hu
Honlap:http://gerinc-klinika.hu
Facebook:https://www.facebook.com/doctorfit.gerincambulancia
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.