Jobb későn, mint soha... tudtátok, hogy decemberben külön bizottság jött létre a bulinegyed problémái miatt?

Oszd meg másokkal!

Nagyon nehéz kiigazodni az önkormányzat weboldalán, ha az ember konkrétan keres valamit. Viszont keresgélés közben kincsekre lehet bukkanni. Ilyen az alakuló jegyzőkönyve a Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzat Képviselő-testületének  Belső-Erzsébetváros problémáival foglalkozó Ideiglenes Bizottságnak is.

December elején jöttek létre, ők vettek részt rajta:

  • Veres Zoltán                   bizottsági elnök
  • Moldován László             bizottsági tag
  • Ujvári-Kövér Mónika       bizottsági tag
  • Németh Gábor                 bizottsági tag

Állandó meghívottak:

  • Szerencse Csaba            koordinátor  
  • dr. Mészáros Zoltán         irodavezető
  • Csüllög Szilvia                 irodavezető

Jegyzőkönyvvezető:        dr. Eisenbeck Nóra

Akkor még nem lehetett tudni a népszavazás időpontját, viszont végre egy csomó olyan kérdést vetettek fel, amit az itt lakóktól nagyon régóta hallanak, a közterületeken folyó alkoholfogyasztásról, hangoskodásról, a rendőrség és közterület-felügyelet pontos hatásköréről és a végrehajtás esetleges módszereiről, a zajforrásokról.

Jobb lett volna ezt évekkel ezelőtt, de talán sosem késő. Egy rakás olyan gondja van a bulinegyednek, ami a szavazás eredményétől függetlenül megoldásra vár. 

A jegyzőkönyv hosszú, néhol bikkfanyelvű, hiszen mégiscsak publikus megnyilvánulásokról van szó, ezzel együtt érdemes végigolvasni. Innen lehet letölteni.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek