Mit gondol Erzsébetvárosról?

Oszd meg másokkal!

Desktop

Tóth Csaba vagyok, idén januártól bizottsági szakértőként dolgozom az erzsébetvárosi önkormányzat Városüzemeltetési Bizottságában. A bizottságban folyó munkámat nagy mértékben segítené, ha kitöltené az alábbi linken található online kérdőívet:

www.kerdoivem.hu/kerdoiv/856271933/

A kérdőív anonim, személyes adatot (email címet vagy telefonszámot) csak akkor kell megadnia, ha szeretne részt venni a három db 5.000 Ft értékű könyvutalvány 2016.  március 20-ai sorsolásán. A szerencsés nyertesekkel március végéig kapcsolatba lépünk, és az utalványokat kívánságuk szerint személyesen vagy postán adjuk át. Ha van bármilyen kérdése a kérdőívvel, vagy a sorsolással kapcsolatban, az alábbi módokon érhet el:

- email: toth_csaba_02@phd.ceu.edu

- telefon: 06705263545

Köszönöm, ha kitölti a kérdőívet!

Tóth Csaba

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek