Februárban lejárt szavatosságú sör, ellenőrizhetetlen eredetű anyagok: itt a legfrissebb Nébih ellenőrzés eredménye

Oszd meg másokkal!

Desktop
Kép: tripadvisor
Kép: tripadvisor

Közzétette a Nébih a legutóbbi, augusztus hetedikei ellenőrzéssorozatának eredményeit. Azt nem tudni, hogy összesen hány vendéglátóhelyet jártak végig a hatodik és hetedik kerület belsejében, de összesen tíz üzletet sorolnak fel, amelyeket bünteniük kellett. Jónéhány helyen lejárt szavatosságú (februári és márciusi) sört, illetve cidert találtak - ami azért fura, ha azt nézzük, hogy általában pont az italforgalom nagy.

És sajnos volt olyan üzlet is, ami az elhanyagolsága, takarítatlansága, a felhasználni kívánt termékek ellenőrizhetetlen eredete, az alkalmazottak egészségügyi kiskönyv és orvosi alkalmassági bizonyítvány nélküli dolgoztatása miatt került föl erre a listára.

A listát innen, az Agrárminisztérium oldaláról le lehet tölteni. 

(A képen az egyik kiemelt üzlet, a Tripadvisorról, amikor a szépet látjuk. Négy és fél csillagot kaptak az elérhető ötből. A Nébih tapasztalata: jelöletlen, nem nyomon-követhető és lejárt fogyaszthatósági idejű vendéglátóipari termékek jogellenes forgalmazása. A munkavállalók foglalkozatása egészségügyi könyv és orvosi alkalmasság nélkül történt. A vállalkozás az egységre adaptált HACCP-vel nem rendelkezett.)

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?