Fórumra hív az Élhető Erzsébetváros Egyesület

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az Élhető Erzsébetváros Egyesület hozzánk is eljuttatta a felhívását, ha elmondanátok szívesen, mi a gondotok-bajotok, ha megismernétek az erzsébetvárosi "civileket", olvassátok végig:

Erzsébetvárosi Civilek!

Az Élhető Erzsébetváros Egyesület felhívással fordul a helyi civil szervezetekhez, illetve a szervezetektől független, de a közélet iránt érdeklődő civilekhez. Közeledik az októberi önkormányzati választás, amelynek legfőbb kérdése, hogy milyen körülmények között élünk a kerületben, és mi fogad, amikor kilépünk a ház kapuján. Az önkormányzatiság nem pártpolitika, hanem társadalompolitika, és ehhez szükség van civilekre. Kell egy alternatíva, mely tükröt tart a pártpolitika elé helyi szinten, és a valódi helyi problémákból kiindulva gondolkodik.
Beszéljünk a kerületi politikai helyzetről, annak várható kimeneteléről az önkormányzati választást illetőleg, és beszéljünk egy emberarcú társadalompolitikáról, a civil képviselet lehetőségéről. Próbáljunk közös utat keresni abban az útvesztőben, ami az elmúlt években kialakult a kerületben!
Aki szeretne részt venni ezen a találkozón, kérjük jelentkezzen az elhetoerzsebetvaros@gmail.com címen, vagy ezen a linken: http://7ker.hu/hirek-esemenyek
A helyszín kijelölése a jelentkezők létszámának függvényében történik. Ennek lehetőségeihez fog igazodni a találkozó időpontja is, amiről természetesen minden jelentkezőt időben értesítünk. Helyszín javaslatokat örömmel fogadunk! A jelentkezés határideje: 2019. június 15.
Az esemény kizárólag civileknek szól, pártpolitikusok részvételét nem áll módunkban elfogadni.
Várjuk szeretettel a kerületért tenni vágyókat!

Élhető Erzsébetváros Egyesület

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek