Beadták kérelmüket a bulinegyed megregulázásáért küzdők

Oszd meg másokkal!

Desktop
fotó: 444.hu
fotó: 444.hu

A bulinegyed visszásságai ellen szerveződő lakók egy részének aláírásával beadták a héten a rendkívüli közmeghallgatásra irányuló kérést és kérdéseiket az önkormányzathoz.

A Klauzália Facebook-csoportban olvastuk, hogy az összegyűjtött több száz aláírást tartalmazó íveket többek kérésére a szervezők nem adták le, hanem magunknál tartották – a támogatók személyes adatainak védelme érdekében. Adott esetben azonban be tudják mutatni az aláírásokat.

A támogatásokat, az aláírásokat azonban továbbra is gyűjtik. Május 20-ig van ideje Vattamány Zsolt polgármesternek kitűzni a közmeghallgatás időpontját. A szervezők azt írják, hogy ellenkező esetben alternatív közmeghallgatást tartanak. A szervezők fő célja annak a rendeletnek az önkormányzati rendeletnek a visszavonása, amely lehetővé tette a bulinegyed felfutását és megmaradását.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek