A pénteki komplex ellenőrzés eredményei

Desktop

A kábítószer-kereskedelem visszaszorítása, a közterületi garázdaságok és egyéb jogsértések elleni fellépés, a taxiszolgáltatások ellenőrzése, valamint a közrend és közbiztonság fenntartása érdekében folytatódott a BRFK belvárosi akciósorozata - számolt be a múlt pénteki ellenőrzésről a police.hu.

Március 22-én közel 120 rendőr, a NAV, a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal, Erzsébetváros Önkormányzata és Rendészeti Igazgatósága, a Katasztrófavédelem és a BKK csapata járta be a kényes területeket. 

Az ellenőrzések során a rendőrök elfogtak két körözött férfit, akik közül az egyiket lopás és kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt kerestek. A rendőrök a taxisokat is ellenőrizték, 32 sofőrt igazoltattak, egykapott helyszíni bírságot. A társhatóságok további 20 esetben kezdeményeztek eljárást. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Készenléti Rendőrséggel, a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal, a Budapesti Közlekedési Központtal, valamint az Innovációs és Technológiai Minisztérium munkatársaival előre be nem jelentett időpontokban tart komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzéseket.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?