Komplex ellenőrzés, 3.0

Oszd meg másokkal!

Desktop

Folytatódott a BRFK, a Készenléti Rendőrség, a NAV, a BKK és az Innovációs és Technológiai Minisztérium közös ellenőrzése a bulinegyedben.

Ez nem csak a VII. kerületet, hanem a belváros és Terézváros hasonló területeit is érinti, ilyenkor a teljes éjszakai zónát bejárják.

A harmadik heti beszámoló nem hozott olyan látványos számokat, mint amilyeneket eddig láttunk, de az ellenőrzés folytatódik tovább.

A rendőrség adatai szerint a november 30. - december 1. hétvégén összesen négy embert állítottak elő, három főt kábítószer fogyasztása és kábítószer birtoklása miatt, egy embert pedig közbiztonságra különösen veszélyes eszköz birtoklása miatt. 119 taxist ellenőriztek, négy esetben tettek feljelentést szabálysértés miatt, a társhatóságok pedig 18 esetben kezdeményeztek eljárást.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek