Budaörsön ezért dutyi jár

Oszd meg másokkal!

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A bulinegyedben sajnos mindennapos, hogy kár éri az ott parkoló autókat, részegek, magukból kivetkőzött csapatok püfölik a motorháztetőket, ugrálnak rajta, vagy csak "simán" elsodorják a visszapillantókat. Ne hagyjuk annyiban, tessék feljelentést tenni, legyen minden esetből hivatalos eljárás. Mert úgy is lehet, ahogyan Budaörsön csinálják.

Ott a nyomozók a helyi lakost gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették, ellene garázdaság bűntett és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást, írta meg a police.hu.

A fickó, amikor észrevették, hogy egy parkoló autót rugdos, ollóval fenyegette meg azokat, akik kérdőre vonták, ez azért hozzátartozik a dologhoz. De az is, hogy a többi bejelentett rongálás sorsát is nyomon követik a budaörsi rendőrök, így derült ki, hogy korábbi esetek is emberünk számlájára írhatók.

Tegyetek minden egyes alkalommal bejelentést, ha kár éri az autótokat. 

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek