A zacis egy kis pálinkával kínálta, másra nem emlékszik

Oszd meg másokkal!

Elfogták az erzsébetvárosi rendőrök azt a nőt, aki azt ígérte, hogy magas áron vásárol aranyat, de nem fizetett érte.

Egy reklámújságban jelent meg 2017 novemberében a hirdetés, hogy egy a VII. kerületben lévő üzlet magas áron vásárol fel aranyat. Az üzletbe érkezőket egy nő és egy magát ékszerésznek kiadó férfi fogadta. Az „ékszerész” az eladásra kínált aranyat átvette és arra az ékszerek tulajdonosainak előleget fizetett, azt ígérve, hogy a fennmaradó összeget néhány nap múlva adja át. A sértettek ezt követően hiába keresték az üzlet alkalmazottait, a megígért több millió forintot nem kapták meg.

A hirdetésre jelentkezett az a hölgy is, aki december 4-én vitt be az üzletbe 800 ezer forint értékű ékszert eladásra. Az üzlet alkalmazottja egy pohár pálinkával kínálta meg a sértettet, melyet elfogyasztva a nő rosszul lett és szédülni kezdett, ezért az üzlet biztonsági őre taxit hívott neki. A sértett órák múlva a lakásán tért magához, és az üzletből való távozása és az ébredése közötti időszakból semmire nem emlékezett, valamint az ékszerek és a mobiltelefonja is eltűntek.

A rendőrök december 5-én házkutatást tartottak az üzletben, elfogták az üzletben tartózkodó 20 éves budapesti R. Reginát, akit a VII. kerületi Rendőrkapitányságra előállítottak. A nőt a rendőrök csalás és kifosztás bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A nő társának azonosítása folyamatban van.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek