Beugrott egy giroszért, közben a taxis meglépett a hegedűjével

Desktop

Egy norvég férfi tett feljelentést a rendőrségen november 30-án hajnalban, mert egy taxiban hagyta a 3 millió forint értékű hegedűjét. Nem ottfelejtette, hanem a taxisra bízta öt percre.

Egy vendéglátóhelyen szórakozott, majd  hajnali fél kettőkor taxit hívott, amivel egy Király utcai büféhez vitette magát. Amikor kiszállt, arra kérte a sofőrt, hogy várja meg, azonban a taxis elhajtott a hátsó ülésen lévő 380 éves hangszerrel. A 34 éves norvég fiatalember azt nem tudta megmondani a rendőröknek, hogy melyik taxitársaság kocsijába ült be.

Mindenesetre a rendőrség keresi a taxist, és persze a hegedűt is, ami elég nehéz dolog lesz, legalábbis a fenti kép alapján...

Ha tudtok bármit is, amivel a segítségükre lehettek, bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számon, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számokon tehettek.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek