Súlyosan bántalmazta haragosát, keresik – képpel

Oszd meg másokkal!

Vasárnap délután négy körül a Damjanich utcában két férfi egy korábbi sérelem miatt összevitatkozott. Egyikük, a húszéves szigetmonostori Fehér Dávid István olyan súlyosan bántalmazta a haragosát, hogy annak nyolc napon túl gyógyuló sérülései lettek. A férfi szökésben van, a felkutatására tett intézkedések a BRFK közlése szerint nem vezettek eredményre, ezért a rendőrség elfogatóparancsot adott ki ellene. Az erzsébetvárosi rendőrök kérik, hogy, aki  a férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek