Kundalini jóga - Flow Stúdió

1078 Budapest, Murányi u. 61. 2. em. 13. | +36-30-654-6410 | http://flowstudiobp.hu/kundalini-joga

Oszd meg másokkal!

Desktop

Növeld belső erőd Kundalini jógával!

„Nagyon erős vagy! Feltéve, ha tudod, milyen erős is vagy.” (Yogi Bhajan)

 A Kundalíni jóga egy intenzív eszköz az emelkedéshez, a tudatosságod növelésének jógája. Segítségével sejtszinten tisztulhatsz, nyugalmat nyerhetsz elmédben, és kapcsolódhatsz örök és halhatatlan lényedhez. Megélheted nagyságodat.

Mire is törekszünk belső erőnk növelésével?

  • Erősítjük idegrendszerünket, hogy egyre változóbb világunk stressz-hatásait könnyebben viseljük.
  • Olyan légző-gyakorlatot tanulunk, ami segít, hogy hangunk határozottabban csengjen.
  • Dolgozunk a ragyogó- vagy sugárzó testnek nevezett energiatestünkön, hogy fellépésünk fényt és erőt sugározzon, legyen jelenlétünk.
  • Növeljük akaraterőnket.
  • Kibontakoztatjuk megnyilvánító / teremtő képességünket.
  • Növeljük önbizalmunkat, hogy vállalni tudjuk magunkat úgy, ahogy vagyunk.
  • Tudatosítjuk végtelen erőnket határtalan lényünkhöz meditációkban történő kapcsolódás által.
  • Mantrákat, nagy erejű hangzókat tanulunk, amik segítőink lehetnek a mindennapokban.

 A foglalkozás a mozgásos gyakorlatokat szakrális kéztartásokkal (mudrák), energetikai zárakkal (bandhák), légző-gyakorlatokkal (pranayama), magas rezgésű hangokkal (mantra), meditációval és relaxációval kombinálja.

A Kundalini jóga segít megélni, hogy több vagy, mint ez a test, ez a név, ez a személyiség. Minél többször kapcsolódunk lelkünk fényéhez, annál könnyebb lesz a mindennapokat megélni - ebben a testben, ezzel a névvel, ezzel a személyiséggel

Ha úgy érzed, megszólítanak a fenti témák és szívesen felfedeznéd rejtett erőidet, szeretettel várlak! Csak a szándékod legyen meg, más nem kell. Nem igényel előzetes jógatapasztalatot.

Az órasorozat bármelyik részét külön-külön is látogathatod. De azt tudnod kell, hogy igazi változást rendszeres gyakorlással lehet elérni.

Szükséges felszerelés:

Kényelmes, a szabad mozgást lehetővé tévő ruházat. Ha fokozni szeretnéd a gyakorlás hatását, legyen az öltözéked fehér színű, és legyen nálad egy fejfedő (kendő, kapucni, vagy férfiak esetén sapka). Matracot, plédet biztosítunk.

Időpont: kedd 10:00-11:30

A foglalkozást vezeti: Sztrehószki Anita jógaoktató

Részvételi díj: 2.500 Ft / alkalom

Bejelentkezés szükséges előző nap 19h-ig: anitacsilla@hotmail.com

"Amikor megérted azt, ki és mi vagy valójában, akkor a kisugárzásod kivetül az Univerzum rezgésére, és körülötted minden kreatívvá és lehetőségekkel telivé válik." - Yogi Bhajan

***

A kundalini szó azt jelenti: a kedves személy göndör hajtincse. Szimbolikusan a gerincünk alján feltekeredett kígyó alakban ábrázolt szunnyadó tudatosságunkra utal, mely energiát magasabb energetikai központjaink felé célozzuk emelni, elősegítve a kapcsolódást magasabb tudatossági szintjeinkkel.

A Yogi Bhajan által a 70’-es években Amerikában megosztott, addig hosszú időn át titkosként kezelt technológiát mára már világszerte gyakorolják, nem a világtól elvonult jógik, hanem a hétköznapi emberek - a háziasszonytól az üzletemberig.

Nyitvatartás:

Kedd10.00 – 11.30
Bejelentkezés szükséges előző este 19h-ig: anitacsilla@hotmail.com

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Sztrehószki Anita
Telefon:+36-30-654-6410
Email:anitacsilla@hotmail.com
Honlap:http://flowstudiobp.hu/kundalini-joga
Facebook:https://www.facebook.com/events/150695265736839
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek