Brazil Kulturális Központ

1074 Budapest, Huszár u. 4. | +36-1-788-0296, +36-30-526-1210/művészeti vezető, +36-30-557-5419/Zolnai Éva | http://www.brazilkultura.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

2008. november 7-én Budapesten nagyhírű brazil capoeira mesterek jelenlétében megnyílt az első brazil kulturális központ, a Brazil Táncakadémia, a VII. kerületi Huszár u. 4. szám alatt.

Az akadémia legfőbb célja, hogy egy dinamikus és nagyszerű, a magyar lakosság körében is népszerű kulturális központot működtessen, melynek fő tevékenysége a brazil népi kultúra terjesztése, a brazil zene és tánc, valamint a portugál nyelv oktatása, a capoeira hagyományainak továbbvitele és sajátos stílusának kialakítása. Brazíliához hasonlóan a capoeira mozdulataival, filozófiájával és rendjével Magyarországon is szeretnék segíteni a hátrányos helyzetű gyerekeket. A brazil kultúra ma Európában is oly divatos értékeit akarják megismertetni és az ismereteket elmélyíteni.

A budapesti táncakadémia megnyitásával egy időben megnyílik Brazíliában, Recife-ben is egy testvérakadémia, amely a brazil gyerekeknek teszi lehetővé, hogy egy helyen gyakorolják a capoeirát és a pernambucoi táncokat. A két akadémia közös terve, egymás segítése és az utánpótlás nevelése. A capoeira oktatást Recife-ben is a Grupo Capoeira Brasil tanárai biztosítják.

Nyitvatartás:

Edzésrend a honlapon.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Professora Pimenta (művészeti vezető), Zolnai Éva (nyelvtanfolyamok)
Telefon:+36-1-788-0296, +36-30-526-1210/művészeti vezető, +36-30-557-5419/Zolnai Éva
Email:academia.brasileira@gmail.com, pimentinha2009@windowslive.com
Honlap:http://www.brazilkultura.com
Facebook:https://www.facebook.com/brazilkozpont
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek