Nefelejcs Óvoda

1078 Budapest, Nefelejcs u. 62. | +36-1-321-4181, +36-1-351-9307 | http://www.nefelejcsovi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

1997 tavaszán költöztünk a századfordulón épült, korszerűen átalakított, felújított épületbe. 2001 szeptemberétől tovább bővült és szépült óvodánk. Jelenleg 7 csoportban 142 kisgyermek elhelyezésére, nevelésére nyújt lehetőséget. A csoportok általában homogén összetételűek. A csoportban a gyermekek nevelését 2 óvodapedagógus látja el, 1 dajka segítségével. A gyermekek fejlesztését szükség szerint, logopédus és fejlesztő pedagógus is segíti. Az óvoda berendezésével és felszereltségével esztétikus, otthonos, barátságos környezetet kínál a gyermekeknek.  A gyermekek mozgásigényének kielégítését és fejlesztését a két jól felszerelt tornaterem, a szabadban való tartózkodást az óvoda belső udvara és a tetőtéri terasz biztosítja. VII. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-321-4181, +36-1-351-9307
Email:info@nefelejcsovi.hu
Honlap:http://www.nefelejcsovi.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek