Erzsébetvárosi Bóbita Óvoda

1072 Budapest, Akácfa u. 32. | +36-1-321-3675 | http://www.bobitaovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk Belső-Erzsébetváros szívében található. Csoportjaink vegyes összetételűek, ezáltal lehetőség nyílik arra, hogy a testvérek, barátok egy csoportba kerüljenek.

Gyermekeink nevelését, fejlesztését minden csoportban két óvodapedagógus, és a munkájukat segítő egy dajka látja el. Nevelőtestületünk szakmailag jól felkészült, sokszínű egyéniségek alkotják. Munkájukat színvonalasan látják el, mely köszönhető lelkesedésüknek, és a szakma iránti elkötelezettségüknek.

Céljainkat a gyerekekért való tenni akarás, az ő érdekeik középpontba állítása határozza meg. Gyermekközpontú nevelésünk a gyermeki személyiség tiszteletén, szeretetén alapul. Barátságos légkörben, a zavartalan játékra figyelve fejlesztjük gyermekeinket. Igyekszünk tevékenység-gazdag, örömteli óvodai életet biztosítani.

Fontosnak tartjuk a hátrányos helyzetben lévő gyermekekkel való foglalkozást, az esélyegyenlőséget célzó differenciált bánásmódot a kapcsolatok terén a partnerközpontú szemlélet kialakítását.

VII. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-321-3675
Email:bobitaovi@mail.datanet.hu
Honlap:http://www.bobitaovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek