MüSzi Közért

1077 Budapest, Izabella u. 29. III. em. | http://muszi.org

Oszd meg másokkal!

Desktop

2018-tól MüSzi Közértként folytatjuk az Izabella utcában! A MüSzi Közért a Művelődési Szint (MüSzi) alprojektje 2013 és 2017 között. Jellemzőn a MüSzi tevékenységének nomád (kitelepülős, fesztiválprogramba kapcsolódó) közösségi eseményeit, önszerveződő kis közösségek nappali programjait fogtuk össze ezen a gyűjtőfelületen, a manuális workshopoktól, filmklubokon és megnyitókon át, a charity börzékig.

A Corvin Áruház harmadik emeletén működő komplex független művház öt éves fejezete 2017 szeptember 30-án lezárult. A folytonosság fenntartása érdekében egy projekttér kialakításába kezdtünk a külső hetedik kerületben, amely a stáb és a MüSzi körül lévő közösség bázisává, második nappalijává válhat. A kávézó, a non-profit galéria, a nappali munkatér és a kis létszámú események befogadására alkalmas funkciókat egyesítettük a most már fizikai kiterjedéssel rendelkező MüSzi Közértben az Izabella - Jósika utca sarkán, egy néhai sarki abc helyén.

Nyitvatartás:

Kedd09.00 – 20.00
Szerda09.00 – 20.00
Csütörtök09.00 – 20.00
Péntek09.00 – 20.00
Szombat14.00 – 20.00

Hétfőn és vasárnap zárva.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek