Hidegszoba Studio

1072 Budapest, Dob u. 24. | +36-30-953-1803 | http://hidegszobastudio.tumblr.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Hidegszoba Studio egy projektalapú képzőművészeti lakásgaléria, egy formatervező és fotóstúdió egy helyen. A lakás a "bulinegyed" origójában (Dob utca-Kazinczy utca sarok) helyezkedik el. Az 1980 óta meglévő családi ingatlan alakult át így, az eladás, "menekülés" helyett az aktív hasznosítás mellett döntöttünk, szeretnénk ha a kerület kulturális életét a Hidegszoba stúdió is gazdagítaná.

A projektalapú galéria koncepciója az egy-egy műre fókuszálás, annak részletes körbejárása, megismertetése. Helyet kap itt a klasszikus értelemben vett képzőművészet, performanszok, de egy-egy könyv köré épített kiállítás is. A tervezőstúdió munkája is szervesül a galériával, tematikus installációk, bútorok készülnek együttműködve a kiállítókkal, így hangolva a kiállítóteret a kiállításokhoz. Egyfajta oda-vissza inspiráció ez, mely a design és a képzőművészet határait igyekszik elmosni, átjárhatóvá tenni, egymást kiegészíteni.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek