Fészek Művészklub

1073 Budapest, Kertész u. 36. | +36-1-342-6549 | http://www.feszek-muveszklub.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Célja, hogy a különböző művészeti ágakban tevékenykedő hivatásos művészek kölcsönös szakmai tájékozódását elősegítve a kötetlen, kulturált társas élet színtere, az értelmiséggel klubkeretek közötti szellemi kapcsolattartás kulturális központja legyen, ahol a művészek a házigazdák. Ezért előadásokat, vitákat, ankétokat, bemutatókat, műsoros esteket, kiállításokat, film- és videó vetítéseket stb. rendez; színvonalas művészeti szakkönyvtárat tart fenn; gondoskodik arról, hogy a Művészklub tagsága rendszeresen találkozzék a hazánkba látogató művészekkel; otthont ad a művészeti szövetségek és a művészeti közélet különböző hazai és nemzetközi megnyilvánulásainak. Tartalmilag a Fészek összművészetek terén a mindenkori progresszív kortárs alkotásoknak bemutató színtere, ifjú művészek és a már elismertek legújabb vagy csak itt látható-hallható kezdeményezéseinek megmutatkozási bázisa.

Nyitvatartás:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek