Hevesi Sándor téri gyermekfogászati rendelő - dr. Klement Orsolya

1077 Budapest, Hevesi Sándor tér 1. | +36-1-342-5991 | http://www.bjhuman.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Budapest éjszakai, hétvégi és munkaszüneti fogászati ügyelete

Tudnivalók a fogorvosi ellátásról

A gyermekfogászati alapellátás célja és feladata a gyermekek egészséges fogazatának megtartása, a gyerekkori fog- és szájbetegségek megelőzése, kezelése.

A gyermek- és ifjúsági fogászati alapellátás keretében a kerület a nullától a végzős, illetve a középiskolás korosztályú (legfeljebb 20–22 éves korú) lakossága, valamint a kerület oktatási-nevelési intézményeibe más kerületekből illetve vidékről járó gyermekei kerülnek ellátásra.

A gyermekfogászat alapját képezi a gyermekek szájápolási nevelése, a helyes fogmosás megtanítása, a fogazat rendszeres ellenőrzése és kezelése, amennyiben szükséges.

Fogorvosaink csoportosan és egyénileg szűrik, vizsgálják, kezelik a bölcsődés, óvodás, általános és középiskolás korosztályú gyermekeket. Az iskolásokat előzetes egyeztetés alapján a pedagógusok kíséretében fogadjuk.  Azokat a gyermekeket, akiknél problémát észlelünk, a szüleikkel együtt hívjuk vissza a fogorvosi rendelőnkbe.

Bejárat az Izabella-Dob utca sarokról. A rendelő korábban a Nyár utca 9. alatt működött.

Nyitvatartás:

Hétfő13.00 – 19.00
Kedd08.00 – 14.00
Szerda13.00 – 19.00
Csütörtök08.00 – 14.00

Pénteken a rendelés változó.

A délutáni rendelések 19:00 óráig tartanak, betegfogadás 18:00 óráig van.

A rendelési idő Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ honlapján ellenőrizhető

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-342-5991
Honlap:http://www.bjhuman.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek