Dr. Duba Andrea terapeuta, szupervízor

1072 Budapest, Nyár u. 34. | +36-70-337-2504 | http://www.ormayistvan.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Hozzám nem betegek, hanem olyan, fejlődni vágyó emberek fordulnak segítségért akik érzelmi, vagy  párkapcsolati problémákkal küzdenek. A kiváltó ok lehet például önértékelési, önérvényesítési probléma, házassági krízis, vagy az anyasággal, női szerepekkel való konfliktus is.

A konzultáció, vagy terápia segít abban, hogy a hozzám fordulók új nézőpontból lássanak rá a helyzetükre, önmagukra, problémáikra. Ha valaki mélyebben megérti és jobban elfogadja önmagát, képes lesz kilábalni a válságos helyzetekből, és tovább fejlődni. Szeretném a hozzám fordulókat hozzásegíteni ahhoz, hogy női illetve férfi létükben minél teljesebben, minél több örömöt adva és kapva tudjanak kibontakozni, és párkapcsolataikban  egymást kiegészítő szövetségesek lehessenek.

Kiemelt érdeklődési területeim: párkapcsolatok, női szerepek, anyaság nehézségei és örömei, a munka pszichológiája, szupervízió.

Nyitvatartás:

Pácienseinket kizárólag előjegyzésre fogadjuk.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-70-337-2504
Email:andrea.duba@konzultacio.hu
Honlap:http://www.ormayistvan.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek