5 fontos szempont a jó életed megteremtéséhez és fenntartásához

Oszd meg másokkal!

Bárki képes változtatni és megújulni önmaga által, de ha úgy érzed, hogy könnyebben megy egy közösségben vagy akár pároddal egy szakember segítségével, akkor keress meg!

AZ ÉLET LEHET JÓ? - 5 fontos szempont a jó életed megteremtéséhez és fenntartásához

1. Hiszem, hogy én vagyok a felelős önmagam döntéseiért.

Talán azt hitted, másoknak kell megfelelned, amikor döntéseddel részt vállalsz egy kapcsolatban. El kell engedned a félelmet, hogy kevésbé vagy értékes, ha Önmagadat megmutatod.

2. Megértem, hogy nálam van minden megoldás a kiteljesedésemre.

Ha úgy hiszed, hogy más szebb, tökéletesebb, okosabb a saját ügyedben, akkor önkéntelenül is kiadod a gyeplőt és átadod az irányítást. Te döntesz!

3. Elengedem a hibámat és befejezem az önvádlást.

Bárki tanulhat a hibáiból anélkül, hogy önmagát vagy bárki mást okolna. Elég, ha látod, és már tovább is léphetsz, hogy legközelebb másként dönts. Elég sok szép más van az életben, amire sokkal érdemesebb figyelned!

4. Kibékülök önmagammal és a társa(i)mmal (szüleimmel, párommal, gyerekemmel).

Fölösleges csatatérré válnia az életednek csak azért, hogy bizonyítsd, te vagy a jobb, a szebb, a rátermettebb. Ez most nem háború. Nem is a kőkori túlélő helyzeted. Pont jó, ahogy épp most lehetsz. De elhatározhatod, hogy lehetsz jobb önmagadhoz –és nem másokhoz!- képest, és VÁLTOZTATSZ.

5. Kiengeded a feszültséget és megtanulsz lazán és könnyedén, belső biztonságos alappal továbblépni.

Hiába idegesíted magad vagy a környezeted, megoldás csak belső békédben jön elő. Ott viszont határozottan, könnyen és a legjobb úton meg módon.

Most, hogy elkezdtük a közös beszélgetést, talán te is bizakodóan látod a további lépcsőidet. Mindig van jó vagy még jobb lehetőség. Létezik olyan kölcsönösen jó megoldás, ami egyszerre segítség Önmagadnak, és a környezetedben élőknek is javát és az épülését szolgálja. Kis lépések mentén, de egyre többet ajándékozol majd így magad és a családod, barátaid felé. Bárki képes változtatni és megújulni önmaga által, de ha úgy érzed, hogy könnyebben megy egy közösségben vagy akár pároddal egy szakember segítségével, akár magzatoddal a szíved alatt, és szívesen megajándékozod önmagad vagy szeretteidet, akkor keress telefonon (06-30-9393-185 ), emailben (info@drszaboagnes.hu) vagy a Facebook-on.

Önmagamról annyit mondok, hogy 30 éve vagyok orvos, aki változtatott! A lélekgyógyítást legelőre helyezve ma már elsősorban spirituális- és természetgyógyászati módszereket használok, megtartva a jó kapcsolatot a Földdel, önmagammal és az anyag világával. 6 gyerekes anyuka vagyok és házasságban élő nő. A nők segítését tartom a legkivált sürgetőnek, mert rajtuk keresztül gyógyul a világ, és benne a párkapcsolat és a család! Így tudjuk segíteni egymást és bolygónkat, a Földet!

Íme néhány lehetőség, ha ajándékozol egy élményt önmagadnak vagy  hozzátartozó(i)dnak!

A THETAHEALING TANFOLYAMSOROZAT mellett most a PÁRKAPCSOLATI TRÉNINGSOROZAT AJÁNDÉK-ÚJÉVI TRÉNINGJÉT  AJÁNLOM FIGYELMEDBE!

2017-BEN SZINTÉN FOLYTATÓDNAK AZ ANYA-MAGZAT, ANYA-BABA PROGRAMOK, ÉS NŐI SOROZATOK ÉS KLUBOK IS!!!

Add meg az e-mail címed és MINDIG FRISSEN értesülsz a teljes programkörről!

Thetahealing Alaptanfolyam - 3 nap az újjászületésért!

MI IS A THETAHEALING?

Meditációs tréning, ami egyszerre gyógyítani és teremteni képes. Belső Mag-adba, a  Mindenséget Teremtő Forrásba lépsz vele. Ebben a tudatállapotban a tudatosságodat megőrizve hozod meg a változást az Életeddel kapcsolatosan. NAGYON EGYSZERŰ, INTUITÍV, GYORS, TERMÉSZETES. Bárki képes megtanulni és megtapasztalni, aki hisz a Mindenséget Teremtő Forrás Energia létezésében. Valódi kincsesbánya ahhoz, hogy DÖNTÉSEIDET A LEGMAGASABB SZEMPONTOK SZERINT A LEGHARMÓNIKUSABBAN, EGYENRANGÚ HELYZETEDBŐL TUDD MEGTENNI, A FELTÉTELNÉLKÜLI SZERETET TERÉBEN. Ez az az állapot, ami egyenesen elvezet a SZERELEM TISZTA ENERGIÁJÁBA! Innen születve újra, az életterületeid fontossági sorrendjét Te döntöd el: Egészség? Szerelem? Anyagi javak? Párkapcsolat? Munka?

A 3 nap során megtanulod

 • és megtapasztalod ezt az állapotot, képessé válsz  önmagadnak és másoknak előidézni
 • önmagad és mások gyógyítását egyénileg és csoportosan, távgyógyítással is
 • növények, állatok gyógyítását
 • testet leolvasni (szkennelni)
 • eltávolítani a káros hitrendszereidet és újakkal feltölteni a tudatalattidat a jelen igényeinek megfelelően
 • a teret és önmagadat tisztítani és behangolni
 • a gyökérproblémád mélyére látni, és lecserélni egy egészségesre
 • megteremteni az önvalódat a vágyaidon át
 • lélektársat bevonzani
 • anyagi javakat és bármit teremteni
 • jövőt leolvasni
 • angyalokkal kapcsolatba lépni
 • Dns-t gyógyítani és új programokat megnyitni

A tanfolyam ára 117.750 Ft
DECEMBER 21-IG JELENTKEZVE 100 000 Ft/fő

Jelentkezz a 06 30 9393 185-ös telefonszámon!

AJÁNDÉK ÖNMAGADNAK, AJÁNDÉK A KÖRNYEZETEDNEK!

PÁRKAPCSOLATI TRÉNING

Új év! Új kapcsolat születik a pároddal? Változzatok összhangban, harmonikusan!

OSZD MEG EZT A POSZTOT ÉS KAPSZ EGY INGYENES KONZULTÁCIÓT A PÁRODDAL! (nincs semmi ha…)

Elbeszéltek egymás mellett? Mindig ugyanazokba a falakba ütközöl? Jól indul és a vége mindig egyre jobb lesz? Ha az utóbbit választjátok, itt a helyetek! 3 óra intenzív egymásra figyelés és ajándék a párotoknak, no meg önmagatoknak! Lehet harmonikusan összehangolva is!

Minden lehetséges! Ha nem hiszitek, járjatok utána(m)! 30 éve házasságban élő nő és 6 gyerekes anyuka vagyok! Nő, Szerető, Anya, Orvos, aki változtatott!

Ára 16.000 Ft/ pár

Előzetes bejelentkezést kérek a 06 30 9393 185-ös telefonszámon!

Dr. Szabó Ágnes Katalin
Orvos-Természetgyógyász, Anya-Magzat Pszichoterapeuta, ThetaHealing Terapeuta és Oktató

ANYA-BABA EGÉSZSÉG – TERMÉSZETESEN

Havonta 1 alkalommal  csütörtökön 9.00-12.00 és 13.00-16.00

A Kismama és Női körben lehetőség nyílik rálátni egy olyan valóságra, ami napi szinten bennünk áramlik, akár tudunk róla, akár nem. Tudtad, hogy nem csak a fizikai testedet táplálod? Tudatosan dönthetünk élő lélektáplálékaink felöl és eldönthetjük, milyen életet teremtünk önmagunknak, magzatainknak, gyermekeinknek!

Decemberi témánk az ünnepekre való tekintettel az ÖRÖM-TÁPLÁLÉKOK. Átnézzük az öröm testi, kapcsolati vonatkozásait és lelki megfelelőit mind csoportos, mind páros gyakorlatok segítségével, útmutatóul egy boldogabb és természetes élet felé. Szivacsot hozzatok!

Részvételi díj: 10.000 Ft/fő (délelőttönként, de túljelentkezésnél délután is indítok csoportot!)

NŐK EGY-MÁSÉRT – KLUB -  MINDEN, AMI NŐŐŐ!

Havonta 1 alkalommal csütörtökön 17.00-19.00 (ameddig jó)

A klub célja a tapasztalatmegosztáson túl a nők segítése, tanítása, gyógyítása, önmagunkra ébredésünk megteremtése. Egy olyan biztonságos és nyitott, befogadó tér, ahol bátran felvállalhatod Önmagad, és kimondhatod, ami a szívedet nyomja. HANGOT ADHATSZ VALÓDI CÉLJAIDNAK ÉS ÚJRAFOGALMAZHATOD ŐKET. Mindent lehet! ITT és MOST!

Decemberi témánkat egy ELŐADÁSSAL nyitjuk meg, aminek a címe az ünnepekre hangoltan az ADÁS-KAPÁS ÉS ELFOGADÁS A KAPCSOLATAINKBAN A klubfoglalkozásra szivacsot hozzatok!

Részvételi díj: 5 000 Ft/alkalom

ANYA-MAGZAT KAPCSOLAT KLUB KISMAMÁKNAK

Havonta péntek délelőtt! December 9-én, 9.00-12.00
,
Magzataink egyedi módon, szabadon, békésen és egyenrangúan kapcsolódnak hozzánk! A Te feladatod, hogy ezt a kapcsolatot szerelemtől eltelve ápold! A szerelmes energiatérbe megérkezve és élve könnyedén és biztonságosan gyógyítod meg magadban szeretetlenségből fakadó érzéseidet és kapcsolataidat TERMÉSZETESEN. Meditáció, relaxáció, lélekösszhang segítheti majd ezt a  folyamatot. Ez a magzatoddal (gyermekeddel) való új együttműködésnek egy szép mintája, ami jótékonyan kihat a pár- és családi kapcsolataidra! A klub ehhez ad segítséget, kiemelve a MAGZATI ÉLET PSZICHÉS OLDALÁT, különlegesen kitüntetetten az Anya-Magzat Kapcsolatot AZ ANYA OLDALÁNAK MEGÉRTÉSE által. Megoszthatod a többiekkel az örömödet, félelmedet, tapasztalataidat ebben a bizalom- és szeretetteli térben! Célunk a békés, jó és biztonságos életkezdés körülményeinek a megteremtése, harmonizálása mind a Babánál, mind az Anyánál.

Részvételi díj: 6 000 Ft/fő - Szivacsot hozzatok!

A klubvezető: Dr. Szabó Ágnes Katalin Anya-Magzat Pszichoterapeuta, ThetaHealer és Oktató, Fitoterapeuta, Orvos-természetgyógyász

 

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek